spacer.png, 0 kB

Nieuwsbrief

Hoor als eerste de nieuwste ontwikkelingen!


login


Wachtwoord vergeten?
spacer.png, 0 kB
Voor Wie? PDF Afdrukken E-mail

Eigenlijk is de Wincruiser voor iedereen die meer wil dan een standaard navigatiesysteem of car adio systeem, die meer wil dan een PDA of een Laptop. Of die tijd wil besparen door meer onderweg te kunnen doen. Die overal het internet tot zijn beschikking wil hebben. Dat is misschien wel leuk, maar wie gebruiken de Wincruiser nu echt? Daarom hebben we een aantal beroepsgroepen uitgelicht:

De Installateur

vroeger moest de installateur 's morgens vroeg eerst naar kantoor om de werkbonnen op te halen, als de planner ze klaar heeft liggen. Na werktijd alle werkbonnen weer terug brengen om klaar te leggen voor facturering en controle. Vaak moest de planner ook nog bellen waar hij op dat moment zat!

Met de WIncruiser Business kan de installateur zelf hun werkbonnen en statussen bijhouden op 3 manieren:

 • inloggen op hun eigen server 
 • Webbased applicatie opstarten voor het bonnen-beheer.
 • Eigen software installeren

Het verbruikte materiaal kan met behulp van een datacollector of scanner worden ingelezen in eigen software. De voordelen zijn natuurlijk logisch:

 • Geen extra kilometers van de chauffeurs;
 • Geen extra rijtijd, direct naar de klus;
 • Sneller kunnen factureren;
 • Preciezere voorraadbeheer vanuit de auto met scanning;
 • Mogelijkheid om te printen voor een eventuele handtekening;
 • Up to date positiebepaling met track & trace functie;
 • Nauwkeurige navigatie met vaste adressen van klanten of nieuwe klanten.


Voor de installateur betekent dit naast een goed stuk geluid in de auto ook een hele handige tool om veel tijd en geld te besparen.

 

 De Beveiliger

We zijn er al aan gewend dat de beveiliger steeds meer taken van de politie gaat overnemen omdat ie daar gewoonweg de bezetting niet voor heeft. De Politie wordt steeds meer high tech, ook in de auto, maar waarom de beveiliger niet? Deze kan er heel veel voordeel en een pluspunt voor zijn/haar bedrijf uit halen. De beveiliger kan bijvoorbeeld:

 • Routes en meldingen laten sturen vanuit de meldkamer;
 • Inloggen op het IP-camerasysteem;
 • Nieuwsberichten uit de regio weergeven;
 • Camerabeelden uploaden vanuit de auto.

Een moderne beveiliger weet in ieder geval waar zijn / haar auto's uithangen met behulp van track & trace, ook al is het voor de veiligheid van de bestuurders. 

 

De Accountmanager

De Accountmanagers reizen veel en staan tegenwoordig ook steeds meer in de file. Thuiswerken is geen echte optie omdat bezoeken van klanten een groot deel van het werk is. Je ontkomt er dus niet aan om in de file te staan en je wilt dus zo weinig mogelijk rijden. Terug naar kantoor om de orders af te tikken is meestal omrijden en dat wil je voorkomen.  Als je wat onderweg kan doen is dat mooi meegenomen. Even uit de file om op een parkeerplaats dat mailtje te sturen of even dat adres op te zoek kan zeer handig maar ook vooral tijdsbesparend zijn.

Orders zijn het mooist als ze ondertekend zijn is een veel gehoorde uitspraak. Direct door de klant laten tekenen is dan ook een juiste strategie. Mooi is het als je de order zo uit de printer in de auto kunt afdrukken. Goedkeuring geven aan de planning en de order wordt al uitgevoerd voordat je bij de volgende klant bent. Over efficiëntie gesproken!

De voordelen voor de accountmanager op een rijtje:

 • Efficiënte orderverwerking door de order gelijk te kunnen uitvoeren na ondertekening klant;
 • Daardoor ook een grotere scoringskans door het sterk reduceren van bedenktijd;
 • Bedrijfsinformatie van de klant in de auto beschikbaar;
 • Alle Outlook contactpersonen up-to date in de auto.
 • Mogelijkheid om eigen CRM te draaien of webbased CRM te openen.


Tijd-en kilometerbesparing zijn makkelijk te realiseren met Wincruiser, dan nog niet eens gesproken over de TMC functie die het omleiden van routes wel heel erg precies doet op basis van de file-informatie. Snelheid, rendement en efficiëntie is één van de uitgangspunten van de Wincruiser voor de vertegenwoordiger of accountmanager.

De fotograaf

Persfotograaf en een hoge werkdruk? Zo snel mogelijk die foto's bij de redactie krijgen en ook nog achter het laatste nieuws aan via internet? Het kan allemaal wat gemakkelijker dan met die laptop naast je op de passagiersstoel. De SD-kaart of Compactflash steek je zo in de cardreader aan de voorzijde en met de supersnelle HSDPA of HSUPA modems stuur je ze in no-time door naar de redactie. 

Verder kun je via internet als eerste met de navigatie bij het nieuws zijn en de foto's als eerste ge-upload hebben. Met de ingebouwde foto viewer is het ook leuk om de foto's te bekijken op een groter scherm en eventueel onderweg te bewerken.

De Rijschoolhouder

Rijscholen worden verplicht gesteld om voorzien te zijn van een navigatiesysteem. Is het dan niet een idee om het meteen goed te doen? online je agenda bijhouden. Afspraken maken met leerlingen en eventjes dat emailtje eruit doen? Rijschoolhouders kunnen in een verloren uurtje toch even wat administratieve handelingen te doen en niet terugrijden naar het kantoor. Ook voor de rijschoolhouder een interessante optie dus.

 De Kampeerder

De Camperbezitter stelt hoge eisen aan een auto waar in geleefd wordt, soms wel voor maanden. En dat mag ook. De moderne campers zijn vaak van alle gemakken voorzien, zoals Magnetrons, airconditioning en nog veel meer. Vaak is er een laptop aanwezig om de foto's te versturen naar familie. Een ingebouwde pc met route navigatie met geheel europa standaard is erg handig. Onderweg kan een camping gevonden worden en met behulp van een Wifi verbinding op de camping gebruik maken van het internet. 

Een extra scherm eraan en de dvd speler is te gebruiken als home-entertainementset. Luxer kan het haast niet!

 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
   
free joomla templates joomla tutorials joomla themes