spacer.png, 0 kB

Nieuwsbrief

Hoor als eerste de nieuwste ontwikkelingen!


login


Wachtwoord vergeten?
spacer.png, 0 kB
De Nieuwe Business 2 PDF Afdrukken E-mail

 

De nieuwe wincruiser

Sneller,kleiner en beter:

De nieuwe Wincruiser Business Two 

De nieuwe Business two is met 1,5 ghz, 1GB intern geheugen en 40GB harddisk één van de snelste in het Wincruiser assortiment. Snellere opstarttijd en betere prestaties zijn het gevolg. De afmetingen zijn ook nieuw: het 100mm hoge dubbeldin frame is nu ook beter in te bouwen.

Verder beschikt de nieuwe Business-two over een SD slot en usb ingang aan de voorzijde en 4 USB uitgangen aan de achterzijde.

Meer specificaties zijn te vinden op de site.

Alles bediend met het touchscreen!

Buiten een eject-knop en een power-schakelaar zijn er geen knoppen meer te vinden op de Wincruiser. Althans,wel digitale knoppen natuurlijk. Alles is nu digitaal aan te sturen met de wincruiser software. Zelfs de aux-in en de instellingen zijn nu digitaal. 

Uitstekende beeld- en geluidskwaliteit.

Door de ingebouwde 4x 35watt versterker is het mogelijk om 5.1 geluid af te spelen inde auto. Dat is wel zo mooi tijdens het kijken van een film, of het luisteren van super-audio. Verder is de beeldkwaliteit verbeterd en is er speciale software ontwikkeld voor dit model. Op deze manier is het mogelijk om de equalizer apart in te stellen met de juiste audio-kwaliteit.

Met het bediengemak van wat u van Wincruiser gewend bent.

Alles wordt aangestuurd met het 6.95"touchscreen, van uw telefoon tot en met de FM radio, al kunt u de laatste ook zonder een opgestarte computer gebruiken. De telefoon mute de radio gewoon en u neemt op met de pop-up die verschijnt. Ook onder het navigeren!  De nieuwste kaarten met geheeld europa en met TMC filemeldingen zijn al geinstalleerd.  Navigator 9 met geheel Europa is standaard meegeleverd, ook inclusief de Oostblok-landen

 

Wincruiser

 

Meer weten of misschien een vrijblijvende demonstratie?

kijk op www.wincruiser.nl voor de dealeradressen  of bel: 0512 582081

 


 

 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
   
free joomla templates joomla tutorials joomla themes